Arena Båstad är ny arrangör för ”Dans på Norrviken”. Den andra till tredje augusti kommer de främsta dansbanden till Norrviken för en tvådagars dansbandsfestival. Vi kan vänta oss Barbados, Black Jack, Flamingokvintetten, Skåningarna, Scotts och Elisa Lindström.

– Vi vet att dansband är stort och vi tror Norrviken är en perfekt plats för det här eventet. Vi tror detta kan bli den perfekta julklappen för alla dansbands-entusiaster eftersom vi släpper biljetterna nu innan jul, säger Lotta Olmarker-Dahlberg på Arena Båstad.

Bolaget Arena Båstad står även bakom Swedish Open i tennis.

– Att få ett dansbandsevent till Norrviken en varm sommarhelg kan inte bli bättre. Med så många bra artister kommer många långväga gäster ta sig hit för en minnesvärd helg. Vi ska naturligtvis göra vårt yttersta för att besökarna ska glädjas av bra musik, trevlig miljö och god stämning säger Camilla Berthilsson, VD Norrviken.


Barbados kommer till Norrviken.

– Superkul med en ny dansbandsfestival, vi är taggade järnet och kommer att se till att det svängs loss med Scotts och Elisa med band. Vi ses den tredje augusti, säger Peter PP Samuelsson, Barbados.

– Det skall bli riktigt kul att få spela på Dans på Norrviken. Vi är glada att få vara med första året som arrangemanget går av stapeln och ser mycket fram emot sommaren! säger Peder Matz i Black Jack.

Arrangören har förhoppningar på att det kommer upp mot 1500 besökare per kväll.

Biljetterna till evenemanget är släppta och finns att köpa via tickster.se.