Nytt år med nya möjligheter. Eller?

837

Att vi går från sista december till första januari är väl på ett sätt inte konstigare än att gå från måndag till tisdag. Men många ser det som ett datum då stora löften ska utlovas. Eller är det inte så? Kanske är det vi inom media som vill att det ska vara på det sättet. Ingen av mina vänner har lagt några tyngre nyårslöften som jag vet om. Varje dag är en dag som lämpar sig för att ta tag i nya rutiner. Med det sagt så är det ingen ursäkt för att skjuta på besluten till nästa dag. Livet är det som pågår just nu så ligger det några önskningar och skvalpar om förändring i ditt liv är det kanske lika bra att ta tag i de.

Efter nyår är det vanligt att en del bestämmer sig för att börja träna. Då julen kanske bjöd på mycket mat och den mörka årstiden inte lockar till spontanrörelse så är det försåtligt. Vi bjuder i detta nummer på ett träningstema med lite lockande text samt erbjudanden från några aktörer inom träning/friskvård.
Just på gymsidan händer det mycket nu i Båstad. Ett nytt gym öppnar bakom Skånebil. Ett annat gym är på gång i Swedbanks gamla lokal mellan Magasinet och Torstens. Det ryktas om att ett gym kan öppnas vid nya stationen. I Förslöv ska det öppnas gym bredvid bilskroten.

Vi får hoppas att alla gym inte gör konkurrensen för stor så det finns ett lönsamt kundunderlag för alla. Det är ju trots allt affärsdrivande verksamheter som kräver betalande kunder. Vi är inte hur många som helst i kommunen.

Trevlig läsning!


Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU