Skärpning BP!

1198

Under de senaste åren har vi vant oss vid hur nationella representanter från framförallt partier på högerflygeln om och om kommit att göra bort sig i sig på sociala medier. Samtidigt har vi sett hur USA:s president om och om igen skriker ut sitt hat mot oliktänkande och media. Men vilken tur att vi inte har det så här i Båstad tänker du kanske och tar en sipp av morgonkaffet?
Mitt tips är att ta en tur i de lokal debatt- och diskussionsgrupperna på Facebook eller varför inte kika på de lokala politikernas egna sidor. Utan att vara detektiv hittar du snabbt såväl angrepp på oliktänkande som på media när lokala tidningar kallas för såväl köpta som DDR-media eller indoktrineringsblad och de som uttalar sig med en annan politisk åskådning snabbt får sig en skopa ovett och framställs som mindre vetande.

Vilket litet obetydligt parti beter sig så här tänker du? Grattis Båstad – det de alla har gemensamt är att de är representanter och står på listan för det styrande partiet!

Som mamma till två barn och med målet att bo kvar i Båstad så länge jag lever så hoppas jag att fler får upp ögonen för detta populistiska partis företrädare. Vill vi att de ska styra kommunen?

Oroad Bjärebo