För att stötta det lokala föreningslivet kommer Made in Båstad att sponsra alla lokala föreningar med annonsering till ett värde av 1000 kronor per förening. Tillkommande annonsering kommer precis som tidigare att erbjudas med föreningsrabatt.

Sedan starten för snart tio år sedan med Bjäreliv, och därefter med Bjäre NU, har redaktionen märkt hur intresset från kommunens föreningar att marknadsföra sin verksamhet kommit att öka för varje år.

Samtidigt brottas de allra flesta föreningarna med att få ekonomin att gå ihop och för att bidra till det lokala föreningslivet gör nu tidningarna sin mest omfattande en sponsringssatsning någonsin.
– Vi vill hjälpa till och bidra på de sätt vi kan och just detta med annonsering vet vi är en viktig del för föreningarna samtidigt som det är något vi med våra tidningar konkret kan hjälpa till med, säger Joakim S Ormsmarck.

Under februari kommer alla föreningar i kommunen att få en värdecheck på 1000 kronor utskickad, men redan nu går det att utnyttja checken om man som förening vill boka in annonser.
– Vi har sedan tidigare haft en generell rabatt för alla föreningar på 50 procent på all annonsering och detta kommer vi att ha även framöver, berättar Joakim. Men med Föreningschecken får nu föreningarna helt enkelt en extra slant i kassan att använda under året.