TACK!

689

Tack Anders. Tack Carlos. Tack Peter. Tack Wai. Tack Fegge. Tack Bodil. Tack Laila. Tack Christer. Tack Andreas. Tack Dennis. Tack Sanna. Tack Anders. Tack Helena. Tack Ulrika. Tack Nicholas. Tack Elsie. Tack Karin. Tack Mattias. Tack Olof. Tack Linnea. Tack Mona. Tack Thomas. Tack Lotta. Tack Sven-Arne. Tack Ingrid. Tack Christer. Tack Andreas. Tack Karin. Tack Charlotte.

Tack till er alla som genom ert engagemang är med och stöttar den lokala journalistiken!

Det är överväldigande att se det stöd som sprids just nu runtom i samhället. Vi har alla mött en helt ny situation, såväl privat som i våra arbetsliv, men likväl känns det som att vi alla sluter upp kring en gemensam strävan efter att hjälpas åt så att vi tillsammans kan ta oss igenom de utmaningar vi möter för att komma ut starkare på andra sidan.

Genom vårt arbete med de lokala tidningarna på Bjärehalvön gör vi allt vi kan för att vara med och bidra till samhället. Vi rapporterar och berättar, vi förklarar och dementerar. Tillsammans med våra annonsörer anpassar vi marknadsföringen och hjälper till att nå ut till alla de människor som bor och lever sina liv här på Bjäre.

När vi för några veckor sedan sträckte ut en hand till er läsare för att be om support i dessa tider hade vi ingen aning om det skulle bära eller brista. I alla tider har vi, och gratistidningarna i allmänhet, haft som affärsidé att ge ut en annonsfinansierad tidning till alla hushåll i kommunen. Gratis för läsarna och finansierad av det lokala näringslivet.

Samtidigt har vi under lång tid fått indikationer från våra läsare att man vill hjälpa till. Att bjäreborna tycker att tidningen är värd att betala för och att man vill kunna stötta den. Med detta som bakgrund lanserade vi redan i januari Lokalsupporter men utan att egentligen marknadsföra det så mycket, vi hade så mycket annat att tänka på.

Men sedan kom Covid-19 och med det nya utmaningar, inte minst vad gäller våra intäkter, och vi gick ut till er läsare och ställde frågan om ni ville hjälpa till. Och det ville väldigt många.

Så med denna text vill jag egentligen bara tacka alla er som stöttar er lokala matbutik, er lokala restaurang, era lokala butiker och er lokala tidning. Tillsammans kommer vi att ta oss igenom detta och komma ut på andra sidan Covid-19 med nya erfarenheter och med en insikt i att vi tillsammans klarar alla de utmaningar vi möter!

Ta hand om er!


JOAKIM S ORMSMARCK