BÅSTAD 2022-06-08 KL. 05:37

Båstad Camping firade 10 års jubileum

Av Erik Persson

Under långhelgen firades inte bara Sveriges nationaldag. Båstad Camping fyllde 10 år och arrangerade en tvådagarsfestival.

Båstad Camping firade 10 års jubileum
På bild, ägaren och arrangören Gunilla Mathiasson. Foto: Erik Persson

Under tio år har Båstad Camping jobbat mot målet att bli Sveriges bästa ställplats. Sedan starten 2012 har ägarna satsat med både hjärta & plånbok, och firandet av deras 10 års jubileum var inget undantag.

Tillsammans med rikskända namn så som Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, Micke Syd från Gyllene Tider och Tommy Ekman från Freestyle, var standarden satt för evenemanget.


Bjäres Hasse Andersson bjöd på ljuv musik. Foto: Erik Persson


”Jag har lyssnat på dessa artister sen jag var 12-13 år gammal. Det känns helt overkligt. Vi firar så mycket mer än bara jubileum. Vi firar livet!”, säger ägaren och arrangören, Gunilla Mathiasson.

Förutom live-musik och dans, hölls uppträdanden för barnen med trollkarl och clown på scen. Man hade även dedikerat en lekhöra med hoppborgar åt den yngre publiken. För den hungriga eller törstiga fanns också food trucks med mat & dryck på festivalområdet.

”Jag är så glad. Jag tror inte folk visste hur stort det skulle bli. Campingen är helt full.”, avslutar Gunilla med ett stort leende.


Micke Syd från Gyllene Tider och Tommy Ekman från Freestyle fick publiken att dansa till gamla hits. Foto: Erik Persson