Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
BÅSTAD 2021-09-02 KL. 09:11

Nytt postombud i Båstad

Snart kommer Willys vid Entré Båstad att komplettera serviceutbudet med att bli postombud. Förbutik med paketutlämning flyttar in i hörnet där Båstad Seafood låg tidigare.

Nytt postombud i Båstad
Förbutiken har flyttat in i hörnet. Snart blir det även paketutlämning där.

I Båstads tätort har det endast varit Lyckankiosken som haft postombud. En verksamhet som genererar långa köer när det vankas shoppinghögtider. Nu kommer ytterligare ett postombud att öppna och det är på Willys vid Entré Båstad. Förbi kassorna och Bjärehalvöns Chark har det byggts om för att öppna förbutik med paketutlämning inne i hörnet.
– E-handel exploderar och fler och fler paket skickas. Vi ville kunna erbjuda våra kunder att plocka upp sina paket här hos oss, förklarar Robin Månsson, butikschef Willys i Båstad.
Initialt blir det bara med paket via PostNord.
– Vi får se om det kan bli fler speditörer i framtiden. Vi har även utlämningsboxar från Budbee.

Kommer det inte att bli trångt mellan kassor, charken och förbutiken?
– Det har ju legat en fiskbutik där innan och jag tror inte det kommer bli mer trängsel än det var då. Vi var tvungna att flytta förbutik med paketutlämning för att få plats med postrummet. Därav flytten. Men till storhelger då det kommer extra mycket paket kommer vi göra insatser för att få folk att köa längre bort. Vi kan sätta upp skyltar med nummer ute där förbutiken ligger nu. Vi får se hur det blir men vi har en plan, förklarar Robin.

Förbutiken flyttas innan paketutlämningen kommer igång. Vad som kommer bli där förbutiken ligger nu är fortfarande oklart enligt Robin. Paketutlämningen är planerad att starta den 5 oktober.

Text & foto: Peter Jakobsson