Klik venligst
Klik venligst
BÅSTAD 2021-07-04 KL. 11:00

Papas Garden växer

Av Joakim Ormsmarck

Att fjolårets nysatsning på gräsytan mellan Warmbadhuset och Hotel Skansen blev en stor succé är ett faktum. När nu Papas Garden återuppstår för sommaren är det i en delvis ny skepnad. Utrymmet har vuxit. Det blir fler bord, stolar och soffor samt mer tak över huvudet. Dessutom en egen foodtruck.

Papas Garden växer

Fredrik Olofson berättar att menyn har latino-touch och består av mellanrätter som Burrata, Ceviche, Patatas Bravas, Bjäre Minikycklingklubbor, Tacos, Friterade Räkor och ett litet urval smarriga desserter. Man beställer smidigt via en QR-kod och hämtar maten själv när den är klar, drycken bärs ut från baren på Papas. Skulle andan falla på finns det bouleklot att låna och ett par utsökt belägna banor att spela på.

Alldeles intill boulebanorna ligger sommarens gulligaste nyhet. ”Sötnos” är en egen bar speciellt för hundar. Här serveras Barking Burgers, glass med leversmak och andra delikatesser för husses och mattes fyrfotade kelgrisar. Ett bra sätt att avsluta strandpromenaden med lunch eller middag tillsammans sin bästa vän.
– Papas Garden ska vara ett angenämt avslappnat ställe att umgås på, hälsar hovmästaren Hasse, eller trädgårdsmästaren, som kanske är en mer passande titeln i just det här sammanhanget…

Text: Claes Kanold
Foto: Fabian Wester