Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
BJÄRE 2021-11-24 KL. 09:10

Årets sista digitala drop in

Av Peter Jakobsson

Nu är det dags för årets sista tillfälle med digitalt drop in på biblioteket i Båstad. Då kan man få hjälp med saker som strular eller som man inte förstår med sin dator, surfplatta eller telefon.

Årets sista digitala drop in

Under två timmar mellan 13 och 15 på torsdag 25 november finns personal från Kompetenshubben och biblioteket på plats för att hjälpa till med digitala vardagsproblem.

Detta har gjorts vid tidigare tillfällen och intresse har funnits.
– Det har varit mest den äldre generationen som kommit men alla är välkomna med sina digitala problem, säger Clara Juhlin som jobbar på Båstads bibliotek.

Man behöver inte föranmäla sitt besök utan dyker bara upp med sin dator, surfplatta eller mobil. Viktigt är också att ta med laddare och de lösenord som kan behövas.
– Vi satsar på att hjälpa till med de digitala verktygen för att minska kunskapsklyftan. Detta är ett perfekt tillfälle att få hjälp med till exempel en app eller bankID, säger Clara.

Om det blir kö är tiden begränsad till max 15 minuter per person.

Platsen är Konferensrummet i biblioteket. Detta är sista tillfället för året men förhoppningen är att det ska återkomma med fler digitala drop in under 2022.