Klik venligst
Klik venligst
BJÄRE 2020-06-06 KL. 09:39

Apollo skapar skandinavisk charter till Båstad

Apollo skapar skandinavisk charter till Båstad

Researrangören Apollo och Hotel Riviera Strand har lanserat ett unikt samarbete. Tillsammans erbjuder man ett semesterkoncept likvärdigt med högklassiga resortanläggningar utomlands.

–?Jag är mycket glad och stolt över samarbetet med Apollo. Vi har idag en stark profil mot familjer, golf, cykling och träning – den aktiva familjen helt enkelt. Detta gör samarbetet till en ”perfect match”. Jag är helt säker på att detta kommer att bli ett uppskattat resmål, säger Marcus Bengtsson, vd på Hotel Riviera Strand.

Hotel Riviera Strand har valts ut tack vare sitt läge invid Sveriges längsta sandstrand, högklassiga faciliteter och ett koncept som passar alla i familjen.
–?Vi är så glada över samarbetet med Gram Hotels och Hotel Riviera Strand i Båstad. Det är ett strategiskt viktigt och långsiktigt samarbete och vi hoppas kunna inkludera och utveckla fler gemensamma produkter och projekt framöver, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.

Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, inkluderar bland annat varierade gruppträningspass, yoga, simskola enligt Svenska Simförbundets pedagogik och den lärorika och roliga barnklubben Club Polly & Mino.Polly och Mino kramas vid stranden nedanför Hotel Riviera. Foto: Apollo.

Intresset har inledningsvis varit stort.
–?Vi är väldigt glada över bokningsingången! Över förväntan och kul att se att så många gamla Mondo Family kunder valt att prova vårt nya Mondo i Sverige, förklarar Nina.

I dessa tider har en researrangör som Apollo fått tänka om och tänka lokalt.
–?Vi kommer släppa fler resmål runt om i Sverige. Vårt första Apollo Mondo Local släpptes nyligen i samarbete med Hooks Herrgård i Småland, fler kommer snart.

TEXT & FOTO: PETER JAKOBSSON