Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
BJÄRE 2021-05-05 KL. 06:08

Ingen Winnerbäck på Sofiero i sommar

Av Peter Jakobsson

Den populära artisten Lars Winnerbäck skulle spela på Sofiero i sommar. Nu har han ställt in hela sommarturnén och flyttar den till 2022.

Ingen Winnerbäck på Sofiero i sommar
Lars Winnerbäcks sommarturné flyttas till 2022.

Arrangören United Stage meddelar att det givetvis är ett väldigt tråkigt beslut att ta men att de måste ta det eftersom de inte kan se hur det kan bli en normal sommar.

Att genomföra en så här omfattande turné involverar hundratals tekniker, turnépersonal, chaufförer och en stor mängd teknik och fordon. United Stage vill ge alla ett besked i god tid så de kan planera sin sommar. Detta i kombination med den ökade spridningen av Covid-19 gör att de redan nu känner sig tvungna att ta detta tråkiga beslut, hur svårt och ledsamt det än är.
– Vi hoppas på förståelse och att vi alla ser fram emot en riktig revansch nästa sommar, helt utan restriktioner och oro för er som köpt biljett. Vi passar även på att utöka turnén med fler magiska sommarkvällar 2022, meddelar United Stage.

Tråkigt även för artisterna.
– Jag saknar så kolossalt att turnera. Jag saknar bandet, crewet, publiken och allt som hör till. Men jag har såklart full förståelse för att United Stage tar det här beslutet, det går inte att vänta längre. Vi ses längre fram, meddelar Lars Winnerbäck genom arrangören.

Den 8 juli 2022 kommer den folkkäre artisten till Helsingborg för en konsert på Sofiero slott.
Köpt biljett för 2021 gäller på respektive ort i Lars sommarturné 2022.

Text: Peter Jakobsson
Foto: Knotan