Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
BJÄRE 2020-02-07 KL. 12:44

Invigning för nya NP i Grevie

Invigning för nya NP i Grevie

Efter stängningen av butiken i Förslöv har NP Nilsson byggt ut och om sin butik i Grevie. Till invigningen kom stamkunder som bjöds på tårta och kaffe. Tidigare Vd Gunder Jönsson visade runt i anläggningen.

Det har nu gått en tid sedan NP Nilsson lämnade XL-bygg för att ansluta sig till Woodys inköpssamarbete. Som en följd av detta bytte man profil och logotyp. I november stängde butiken i Förslöv och i samband med detta satsades det på butiken i Grevie.
– Vi har byggt ut butiken, målat om och höjt taket. Nu är det lite luftigare än innan, säger Anders Flemark, marknadsansvarig på NP Nilsson.

All personal från Förslöv har gått vidare inom företaget.
– De som hade verkstan i Förslöv flyttade till Båstad, de andra hit till Grevie, förklarar Anders.

Butiken i Grevie är inriktad på byggare.
– Det finns byggmaterial för både proffsen och gör-det-självare. Trädgårdsredskap med mer får man åka till Båstad för att handla, säger Anders.

Miljöcertifierade
NP Nilsson startade det nya året med en viktig milstolpe i arbetet inom miljö och hållbarhet då logistikcentret i Grevie och produktionsanläggningen i Förslöv blev spårbarhetscertifierade i enlighet med PEFC® och FSC™.

Certifieringarna FSC®- och PEFC™ innebär att det för trä- och träbaserade produkter garanteras att skogsråvaran kommer från skogar som är brukade enligt fastställda standarder för skogsskötsel, sociala villkor och miljöhänsyn.
– Hållbart byggande är en allt viktigare konkurrensfaktor på marknaden. Våra kunder och deras uppdragsgivare blir mer och mer miljömedvetna oavsett om vi pratar med någon av våra stora riksbyggare eller en av alla våra mindre byggfirmor, förklarar Fredrik Olsson, försäljningschef på NP Nilsson och fortsätter,
nu med certifikaten på plats tar vi tag i att sprida detta till alla våra anläggningar och
deras respektive kundgrupper.

TEXT & FOTO: PETER JAKOBSSON