Klik venligst
BJÄRE 2023-05-25 KL. 13:20

Motionsdag och musikunderhållning den 4 juni

Av Peter Jakobsson

Motionsdag och musikunderhållning den 4 juni
Motionsdagen 4 juni bjuder på löplopp, knattefotboll, diverse andra aktiviteter och musikunderhållning av Måns zelmerlöv, Johanna Heberlein och Hasse Andersson. Foto: Peter Jakobsson, Anders Sällström, By Mija

Den årliga traditionen med motionsdagen på Båstad GIF på nationaldagen kommer i år att flyttas till söndag 4 juni. Anledningen är att en av motionsdagens stora sponsorer Radio Båstad ska fira 30-årsjubileum och har bokat artister till en musikfest.
– Dessa artister kunde inte på nationaldagen så för att kunna ha en fest med både motionsdag och firande med underhållning samtidigt så flyttade vi på motionsdagens aktiviteter detta år, förklarar Lotta Olmarker.

Dagen kommer börja med de motionsinriktade aktiviteterna. Det blir som brukligt Båstadloppet på 5 och 10 km, Båstadknatet 1 km för de små, mini-cup i fotboll för 7-åringar, tipsrunda, mat & ryck, aktiviteter och underhållning.

Just underhållningen har i år Radio Båstad med sitt jubileum sett till att göra storslaget. På eftermiddagen kommer det bjudas på musikunderhållning med Hasse Andersson, Måns Zelmerlöv och Johanna Heberlein som kommer uppträda på en scen bakom fotbollsplanen.

Motionsdagens aktiviteter börjar vid 10-tiden och musikunderhållningen vid 14.30.