Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
BJÄRE 2017-01-31 KL. 13:54

Nu släpps tomterna i Östra Karup

Nu släpps tomterna i Östra Karup

Vid foten av Hallandsåsen strax väster om kyrkan växer ett bostadsområde fram med plats för cirka 50 nya tomter. Med ett attraktivt läge, nära kommunikationer, rekreation, bibliotek, skola och med kommunens modernaste förskola som närmsta granne, förväntas området bli mycket attraktivt.

Totalt släpper Båstads kommun 37 kommunala tomter till försäljning i det attraktiva området mellan förskolan och Hallandsåsen. Här är det nära till all tänkbar kommunikation, såsom nya stationen, motorvägen, flygplats och inte minst cykelväg. I Östra Karup finns dessutom handel, grundskola upp till årskurs 6, vacker natur och en mysig bygemenskap.
– Båstads kommun växer och det här är bara början. Östra Karup är det perfekta valet för den unga, aktiva barnfamiljen med husdrömmar. Förskolan är redan på plats och den som arbetspendlar kan lämna barnen och cykla vidare mot nya stationen, säger Jan Bernhardsson, chef för teknik och service.

Tomterna är mellan 602 och 1399 kvm och priset ligger mellan 299 000 och 360 000 kr. Tomtpriserna är exklusive anslutning av Vatten och avlopp, el och fiber.

Alla som redan står i tomtkön kommer i dagarna få hem ett brev med ett konkret erbjudande om att välja och köpa tomt. När man har tackat ja till en tomt skrivs köpekontrakt för granskning och köparen har två månader på sig för att undersöka alla förutsättningar för att bygga. Om köparen ångrar sig, går erbjudandet vidare till annan person på kölistan.

Klicka här för att komma till Båstad kommuns sida med mer information; bland annat om priser på de olika tomterna, kostnader som tillkommer och blanketter för att ställa sig i tomtkö.