Klik venligst
BJÄRE 2024-02-20 KL. 11:22

Thomas Stenström klar för Båstad

Av Peter Jakobsson

Nu har Summer On presenterat ännu en artist till sommarens festival i Båstad. Det är den populära och folkkära artisten Thomas Stenström som gästar musikfesten på stranden.

Thomas Stenström klar för Båstad
Thomas Stenström spelar på Summer On i Båstad i sommar. Foto: Pressbild/Petorovsky

Thomas Stenström släppte sitt debutalbum ”Nåt annat, nån annanstans” 2012 men det var 2014 och singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” som gjorde att Thomas fick riktigt stor lyssning, fram till idag har låten över 75 miljoner spelningar på Spotify. Den låten blev nominerad till både årets bästa låt vid P3 Guldgalan samt Grammisgalan.

På senare tid har Thomas singel ”Andas in andas ut” och ”Ser du månen där du är ikväll” spelats frekvent på radio och i folks spellistor.

Summer On kommenterar nyheten med Thomas i festivalens line up:

”Vi är otroligt glada över att presentera Thomas Stenström som därmed gör sin första spelning på Summer On! Räkna med allsång när låtar som “Andas in andas ut”, “Slå mig hårt i ansiktet” & “Ser du månen där du är ikväll” spelas på stranden i Båstad!”

Andra artister som spelar på Summer On i Båstad i sommar är bland annat Victor Leksell, Veronica Maggio, Peg Parnevik, Bolaget och Maskinen. Festivalen går av stapeln 14-15 juni.