BJÄRE 2023-03-13 KL. 14:00

Välkända poddare ger liveshow på Summer On

Av Peter Jakobsson

I mitten av juni är det dags för årets Summer On-festival i Båstad. Lineupen med artister börjar bli klar och redan nu är stora namn så som Victor Leksell, Tjuvjakt, Sebastian Ingrosso, Bolaget, Estraden, Daniel Adams-Ray med fler klara.

Välkända poddare ger liveshow på Summer On
Johanna Nordström och Edvin Törnblom ger livepodd under Summer On i jini i sommar. Bild: Summer On

Nu avslöjar arrangören att det även kommer bli livepoddande under festivalen. Det är Johanna Nordström och Edvin Törnblom från podcasten ursäkta som ska göra en livepodd tillsammans med framträdande av LOAM.

Livepodden som kallas för ”Ursäkta livepodd at Summer On” kommer hållas på lördagens eftermiddag och kräver tillägg till de normala festivalbiljetterna. Under 90 minuter underhåller duon inne på festivalområdet där det även kommer finnas foodtrucks och barområde.

Med showen ”Ursäkta-live” har Johanna Nordström och Edvin Törnblom fyllt arenor runt om i Sverige under senaste året, bland annat Avicii Arena i Stockholm. De har blivit omskrivna för sin tajming och nerv under framträdandena.

Johanna Nordström blev år 2021 utsedd till Årets kvinnliga komiker på "Barncancergalan - Det svenska humorpriset". Johanna figurerar flitigt i olika humorproduktioner som till exempel "Parlamentet", "Hallberg", "Skitsamma" och prisade "Trevlig helg".

Edvin Törnblom har bred erfarenhet av arbete inom media och han har genom åren frekvent både setts och hörts i flera olika tv- och radioformat. På Edvins CV hittar vi bland annat att han har radiopratat i PP3 i P3 där han ledde det hyllade segmentet "Veckans gay-ikon". Mest känd för den stora massan är Edvin genom podcasten "Ursäkta" med Johanna Nordström. 2022 släppte han boken "Bögen är lös" och han är dessutom aktuell i en av huvudrollerna i humorserien "Likea" på CMore.