Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
BJÄRE 2020-01-25 KL. 18:01

Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre?

Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre?

I sommar är det tio år sedan vi gav ut våra första tidningar på Bjärehalvön och vi kan konstatera att mycket vatten hunnit rinna genom Stensån sedan dess.

Med Bjäreliv, Bjäre NU och Båstad Magazine hade vi en idé om att skapa ett lokalt tidningshus på Bjärehalvön där vi skulle göra precis tvärtom jämfört mot våra konkurrenter.
När de stora koncernerna centraliserar sina verksamheter och lämnar det lokala mer och mer skulle vi gräva oss ner i Bjäremyllan och fokusera helt och hållet på att ge invånarna i denna fantastiska kommun bra, trovärdig och riktigt lokal journalistik.
Vi ville berätta deras historier, skildra människorna, företagen och föreningslivet. Men också våga granska och bevaka, lyfta på stenar och rapportera från den lokala politiken.

Efter snart tre år med Bjäre NU har vi hittat en plattform och ett sätt att arbeta där vi varje vecka kan dela ut en lokalt finansierad och producerad nyhetstidning till alla hushåll i kommunen. En gång i månaden kommer Bjäreliv med som bilaga och sommartid släpper vi vårt exklusiva Båstad Magazine, allt tack vare ett fantastiskt stöd och en stor tilltro från de lokala företagen på Bjärehalvön.

Men vi vill bli ännu bättre. Vi ska bli ännu bättre.
Som du säkert noterat har Bjäre NU fått en ny grafisk form och delvis nytt innehåll inför året och detta är bara början på vår satsning att skapa Sveriges bästa lokala nyhetstidning.

Vi har som mål att bli Årets Gratistidning i Sverige 2021 och vi är beredda att lägga ner vår själ i att lyckas med detta. Men för att lyckas fullt ut behöver vi även ditt stöd i gengäld lovar vi att skapa ännu mer lokal läsning från vår fantastiska halvö.

Vill du bli Lokalsupporter och stötta din lokala tidning?
Nu ger vi dig som läsare en möjlighet att hjälpa oss på vår resa mot målet. Bjäre NU kommer alltid att vara gratis för alla att läsa, vi anser att det är viktigt för demokratin, men samtidigt vet vi att många av våra läsare vill vara med och stötta vår satsning så med detta som bakgrund lanserar vi nu Lokalsupporter – din möjlighet att stötta din lokala tidning!

www.bjarenu.se/lokalsupporter kan du som läsare välja att stötta tidningen och den lokala demokratin genom olika former av erbjudande.
Bli månadsgivare eller stötta tidningen med ett engångsbelopp – som tack får du tidningen digitalt före alla andra via mail samtidigt som vi under året kommer att skapa specifika erbjudande enbart för våra Lokalsupporters. Tillsammans ska vi göra Bjäre ännu bättre!

Tack för att du läser våra tidningar!

JOAKIM S ORMSMARCK
Ansvarig utgivare