FÖRSLÖV 2023-10-17 KL. 19:00

Tommy Nilsson kommer till julshow i Förslöv

Av Peter Jakobsson

Tommy Nilsson kommer till julshow i Förslöv
Marcos Ubeda och Magnus Johansson har i år med sig Tommy Nilsson på turnén med julshowen ”I juletid”. Den 11 november gästar de Förslöv med två föreställningar. Foto: MT Live AB

I november startar turnén med julshowen ”I juletid” med Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Till årets stora jubileumsturné är Tommy Nilsson speciellt inbjuden.

– När vi i juletid ger oss ut i vårt vackra vinterland så har vi bjudit in en artist som vi så länge har haft en önskan om att få ha med. Bättre tillfälle än när vi fyller 20 år finns inte, så varmt välkommen säger vi till fantastiska Tommy Nilsson som med sin röst inte kommer lämna någon oberörd, säger Marcos Ubeda och Magnus Johansson.

Tommy Nilsson har berört svenskar i generationer och med låtar som "En dag", "Allt som jag känner", "Dina färger var blå" och "Öppna din dörr" så har han blivit en av våra mest folkkära artister.

– Vi är så glada för att Tommy är med oss i år och vi hoppas vi ska kunna ge publiken lite ljus, värme och glädje i decembermörkret. På många orter precis som innan så kommer även lokala kyrkokörer medverka.

Totalt 34 orter runt om i landet får besök av showen. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslövs kyrka där två konserter ges på samma dag. Några dagar senare den 17 november ges julkonserten i Hjärnarp kyrka där ”I juletid” hade sin första konsert för 20 år sedan.