Måndagen den 17 juni besökte kronprinsessparet och prins Oscar Norrvikens trädgårdar. Med sig hade de bland andra Erik Paulsson, Hasse Andersson, landshövding Anneli Hulthén och Johan Olsson Swanstein.

Det var en varm sommardag där Norrviken med ägare och personal fick visa Båstads kulturarv från sin bästa sida. Ett besök som varit på gång länge och som ansvariga på Norrviken är oerhört glada över.
– Vi hade en informell lunch i all enkelhet med många intressanta samtalsämnen och en efterföljande promenad genom trädgården för alla som ville vara med. Självklart la även all Norrvikenpersonal redskapen åt sidan och slöt upp för en fin promenad förbi vattenträdgården, bigården, Victoriahuset med köksträdgård, Hasses glada Trädgård, Molins, Renässansträdgården, Rhodondendrondalen, japanska trädgården och som sen avslutades utanför Villa Abelin, säger Norrvikens VD, Camilla Berthilsson.

Kommunstyrelsens ordförande var på plats och fick representera Båstads kommun.
– Det var en trevlig stund på Norrviken. Jag fick informera lite om kommunen och vi hade trevliga samtal, berättar Johan Olsson Swanstein (M) som var med under dagen.

TEXT: PETER JAKOBSSON
FOTO: ATELJÉ LENA PHOTOGRAPHY