Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2019-08-02 KL. 17:41

Änglahunden

Änglahunden

Att dagen en dag skulle komma var vi väl medvetna om redan den dagen hon kom till oss för snart femton år sedan. Precis som alla andra vi möter genom livet så har vi dem bara till låns och igår fick vår familjemedlem Greta slutligen somna in. Vår älskade redaktionshund som funnits hos oss så länge och som spritt så mycket glädje och kärlek till alla hon tyckt om.mycket vi upplevt tillsammans. Som vårt första barn kom hon att följa med på allt som vi gjorde, hon har stått ut med långa pressläggningar och sena nätter, varit med på kundmöten och ställt upp som modell i annonser för allt från hundkläder till värmepumpar. Alltid med den lilla svansen ivrigt viftande och med, bitvis en aning irriterande, höga gläfs och gnyende. Att hålla känslorna inom sig var aldrig Gretas starka sida, oavsett om det var glädje, kärlek eller ilska så körde hon sitt race helt utan filter och det älskade vi henne för.

Den sista tiden var hon trött, döv och hade ont i kroppen men livslusten fanns där och omtanken för sin flock var alltid i fokus. När dagen väl kom och det inte längre fanns något annat val så var det hon som tröstade oss och slickade tårarna från våra kinder… Hon var ett lyckopiller på fyra ben och vi saknar henne så otroligt mycket!

Idag är korgen på redaktionen tom men vi minns världens bästa Greta med så mycket värme. Ett stort tack till de fantastiska medarbetarna på Bjäre Veterinärklinik för att ni tog hand om Greta och oss och gjorde den sista eftermiddagen till en fin stund.

Tack!
Joakim Ormsmarck, Ansvarig utgivare