Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2019-07-26 KL. 17:56

Mycket har redan hänt men mycket återstår än

Mycket har redan hänt men mycket återstår än

Så har då en större del av sommaren redan gått oss förbi. Eventen har avlöst varandra i strid ström. Att hinna med att ta del av allt är en utmaning i sig, men de flesta väljer nog ut det som intresserar dem. Hoppas ni har hunnit med att ta del av det ni önskade.

Än är det dock inte slut. Det vankas veterantennis SM, segling, utställningar, konserter, motionslopp, dansband, filmfestival och förhoppningsvis många fina solnedgångar som går att njuta från helt valfri plats.

Flera aktörer i Båstad har senaste veckorna berättat om att denna sommaren går mot rekord i försäljning. Till och med bättre än förra sommaren, det var kanske lite väl hett då. För er som varit ute och rört er i myllret så kan nog förstå. Det är folk överallt. Kanske ett perfekt sommarväder där folk orkar med att göra mycket och variera sig?

En trevlig iakttagelse från Båstads myller är att det är en väldigt blandad publik. Utbudet av restauranger och nöjen har breddats mycket under de senaste åren och nu finns något för nästan alla. Det är en trevlig utveckling. Båstad som sommarort ska kunna locka alla.

Med förhoppning av att sommaren fortsätter så bra som den började önskar jag er alla trevlig fortsättning! Nu tar jag lite semester.

Vi ses i byn! För jag kommer inte lämna utan njuta på hemmaplan.

Trevlig läsning!Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU