Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2020-01-17 KL. 08:57

Nytt år och ny Bjäre NU

Nytt år och ny Bjäre NU

Nu håller du i årets första Bjäre NU. Den vana läsaren har säkert redan lagt märke till att tidningen har fått nytt utseende och delvis lite nytt och annat innehåll. Vi kommer fortsätta att skriva om vad som händer på Bjäre, de kommunala besluten, om skola, vård och omsorg, om sport och kultur, om föreningar och intressanta personer med mera.
Vi kommer under året att lyfta in fler teman där vi belyser en företeelse eller en specifik ort, Bjäre har så mycket att erbjuda som vi vill berätta om.

I bakvagnen av tidningen kommer familjedelen tillbaka. Där finns möjlighet att gratta någon nära som fyller år eller kanske något litet barn som kommit till världen. Framöver kommer vi även att öppna upp för minnesord och begravningsannonser. Vi vill vara hela Bjäres tidning genom hela livet. Skicka era bidrag till familjedelen till info@bjareliv.se. Tänk på att skicka i tid då vi har ledtider från tryck till att tidningen hamnar i brevlådorna på Bjäre.

För de som likt tidningen vill skaffa ny form eller bara hålla sig i form har vi nyttiga träningstips och erbjudanden från lokala träningsanläggningar i detta nummer.

Har ni synpunkter eller önskemål på vad vi har med i tidningen är ni välkomna att höra av er till oss, vi lovar att lyssna på vad ni har för idéer.

Trevlig läsning!


Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU