Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2020-05-22 KL. 11:49

Så blev då även tennisen inställd

Så blev då även  tennisen inställd

I dessa coronatider är det nog få som inte blivit påverkade, för vissa kanske det är mer att göra än någonsin och för vissa avstannar det helt. Det sista blev verkligheten för många idrottsutövare med internationellt tävlingsschema inplanerat. För padel-Calle och golf-Linnéa blev det till att komma hem till Båstad i väntan på att kunna börja tävla igen. De får dock se till att inte slappa för när tävlandet kommer igång gäller det att prestera på topp direkt. Det kanske är något som alla som blivit drabbade i sin business bör tänka på. Det finns med största sannolikhet en post-coronatid. Då gäller det att vara förberrädd, kanske till och med bättre än innan. Att fila på sina kunskaper eller sitt utbud kan vara passande just nu.

Till slut kom då beskedet som nog de flesta trodde skulle komma. Det blir ingen tennis i Båstad i sommar. I alla fall inte turneringen Nordea Open som skulle ha internationella spelare och fylla läktarna runt centercourten. Inte heller blir det något av alla de evenemang och festligheter som vanligtvis omgärdar tennisen. Det blir en annorlunda sommar men det hade väl alla redan räknat ut. Tennis och padelbanor finns det dock fortfarande och vi får hoppas att de fylls av andra spelare.

När denna tidning kommer ut är det bara fyra veckor kvar till midsommar. För att använda ett slitet uttryck ”tiden går verkligen fort”. Personligen tycker jag att coronatiderna fått tiden att gå ännu fortare. Det kanske inte de som behöver vara i hemkarantän känner.
Hur påverkar coronatiderna dig eller din business? Har du något intressant att berätta så hör av dig till oss. Vi är alltid nyfikna.

Trevlig läsning!Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU