Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2020-06-12 KL. 11:39

Snart blir det annorlunda men minst lika bra

Snart blir det annorlunda men minst lika bra

Detta är vårt sista ordinarie nummer av Bjäre NU innan vi går in i sommarläge. Vi kommer inte göra någon paus eller uppehåll i utgivningen men vi kommer att ha lite annat innehåll under åtta veckor. Vi kallar det för Bjäre NU Sommar.

Vi kommer ta en paus från att publicera insändare. Likaså Röda Tråden kommer göra sommaruppehåll efter detta nummer så om Sven-Bertil Bergström får ni läsa först i augusti.

Från nästa nummer kommer artikelserien Sommargästen tillbaka som skrivs av Claes Kanold, mannen som verkar varit med om nästan allt. Inleder gör han med Solveig Herrström de Luze, en begåvad bildkonstnär med konstnärliga förebilder.

Vi kan också presentera ett samarbete med Tennismagasinet. Det gör att vi kommer att bjuda på rekordmycket tennisläsning i Bjäre NU under hela sommaren.

För att ge så många turister och fritidsboende som möjligt möjligheten att läsa våra tidningar kommer vi i sommar att ha extra många ställ runt om på Bjäre där alla är välkomna att ta ett eget exemplar för att läsa i soffan, hängmattan, på stranden eller var helst det passar bäst.

Vi lovar trevlig och bra läsning samt intressanta erbjudanden från våra annonsörer hela sommaren.Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU