Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2019-08-09 KL. 19:14

Tiden går fort när man har kul sägs det

Tiden går fort när man har kul sägs det

Sommaren med event i Båstad går mot slutet för denna säsongen. Snart börjar skolorna och många återvänder till sina jobb efter semester. För andra har sommaren varit mer jobb än på hela året och en välbehövlig vila kanske snart står för dörren inom kort.

Vi vill dock hålla i sommaren ett tag till och detta är det näst sista sommarnumret av Bjäre NU. Från 25 augusti återgår vi till normala tidningen och kommer bevaka kommunen och allt lokalt som händer här på halvön.

För att summera sommaren så här långt så kan vi konstatera att det varit en mer lagom sommar än förra. Till stor del fint väder och inga extremiteter i form av eldningsförbud och skogsbränder. De flesta som verkar inom turistnäringen i kommunen verkar vara nöjda med hur de mest intensiva veckorna föll ut.

Nu börjar Bjäresommarens andra del. Den med färre turister men som kan vara minst lika härlig för oss som bor här. Allt det sköna som halvön erbjöd i juni och juli finns även i augusti och september. Så fortsätt njut och utnyttja alla era smultronställen. Kanske gör ni det med en skön lässtund av just denna tidning.

Trevlig läsning!Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU