Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2019-08-16 KL. 14:16

Tillbaka till vardagen

Tillbaka till vardagen

Detta är det sista sommarnumret av Bjäre NU för denna gången. Vi hoppas att ni funnit glädje i det lite annorlunda innehållet som varit under åtta veckor. Vi har försökt att vara läsvärda utan att lägga in listor på de som tjänar mest i kommunen och liknande som så många andra tidningar gör på sommaren.

Våra sommargäster, som Claes Kanold intervjuat, har bidragit med skön läsning som vi hört intresserat en hel del. Vi tackar Claes för texterna och till nästa år finns det redan en hög med idéer på fler sommargäster att intervjua.

Men nu återgår vi till det vanliga. Vi kommer fortsätta att bevaka vad som händer i kommunen och vad våra politiker hittar på och inte. Tyck Till-sidan återkommer och vi tar gärna mot och publicerar insändare igen. Glöm då inte att vi vill att de ska vara max 2500-3000 tecken.

Nu när skolorna startar igen kommer nog diskussionerna kring alla ombyggnader, nybyggnader och renoveringar av Bjäres skolor åter upp på tapeten. Ska bli intressant att följa hur det går för allt.

Fler invånare blir vi i takt med att de nya bostadsområdena blir färdiga. Detta kräver skola, vård- och omsorg samt infrastruktur som hänger med i utvecklingen. Ett område där resurserna inte avspeglats i takt med folkökningen är räddningstjänsten som nu mer åker på många fler vårdlarm än bränder. Där finns något för ansvariga att ta en titt på.

Trevlig läsning!Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU