Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2020-09-04 KL. 07:47

Varvar samtid med dåtid

Varvar samtid med dåtid

Som en del av er läsare uppmärksammade så var det ingen Röda Tråden i förra veckans Bjäre NU. Detta trots att det i numret veckan innan (23/8) stod ”Nästa vecka möter vi Rikard Lindström..”. Anledningen är att vi på redaktionen, har efter att den tidningen trycktes, smidit lite nya planer för tidningen under hösten. Vi kommer varva Röda Tråden med lite historiska nedslag på Bjäre. Förra veckan handlade det om gamla tågstationen och varför den kom att hamna på den lite avlägsna plats som det var.

Nu är det åter dags för ett nummer med den så uppskattade Röda Tråden och ni möter Rikard Lindström på sidan 14. Nästa vecka blir ett nytt historiskt nedslag. Sen fortsätter vi så. Berätta gärna om ni uppskattar det och kanske har ni tips eller önskemål på nedslag i Bjäres historia som ni vill läsa om. Och det är ju inte så att vi kan allt men vi tar hjälp av de som kan när det behövs.

Kanske sitter just du på en historieskildring du vill dela med dig av? Bilder och text.

Har ni andra synpunkter eller önskemål om vad vi borde skriva om eller bara enkla tips är det bara att ni hör av er. Vi lyssnar alltid.

Trevlig läsning!


Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU