Klik venligst
Klik venligst
LEDARE 2017-10-01 KL. 06:17

Vi vet att vi berör

Vi vet att vi berör

Efter ett halvår med Bjäres nya veckotidning vet vi att vi berör er läsare och levererar läsvärt innehåll. Det är alltid smickrande när jag träffar er läsare på halvön som berättar att ni uppskattar det vi skriver om. Lokal journalistik är vad vi brinner för och vill leverera till er via tidningen. Tillsammans med våra annonsörer når vi ut med lokal nyhetsbevakning och samhällsinformation till brevlådorna på Bjäre.

Våra artiklar och information kommer inte ut lika snabbt som budskapen som sprids via sociala medier men med vårt utgivningsbevis och ansvarig utgivare så står vi bakom att det vi skriver är sant och inte är lösryckta påståenden och åsikter. Vi har tid att ta reda på lite mer fakta än andra och få en djupare insikt i frågorna som vi delar med oss av till er.

I detta nummer kan ni läsa om tennismuseet som efter sju års sökande efter nya lokaler sytt ihop en plan som med hjälp av privat finansiering verkar kunna bli verklighet. På sportsidan fortsätter Roger ha koll på den lokala fotbollen och även rapporterar om nya friidrottsarenan och traktorpulling. Ni kan även läsa om Apelrydsskolan som ska bredda sitt utbud med golf på schemat samt erbjuda fler internatplatser.

Med er läsares goda mottagande ökar vi nu upplagan på Bjäre NU och så även utdelningen. Från att tidigare delats ut till 8000 hushåll i Båstads kommun ökar vi nu upp utdelningen med 35 procent och kommer varje helg landa i 10800 brevlådor och då även glädja folk i hela Vejbystrand, Magnarp, Skepparkroken och Hjärnarp.

Välkomna både ni nya mottagare av tidningen och ni sedan innan trogna läsare!


Peter Jakobsson