Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
NÄRINGSLIV 2021-07-06 KL. 13:00

Årets Båstad Magazine har premiär i veckan

Av Joakim Ormsmarck

På onsdag kommer årets nummer av Båstad Magazine att börja delas ut via hotellen, restauranger, butiker och andra platser där människor möts. Det är elfte sommaren för det unika magasinet och årets nummer är ett rekordnummer.

Årets Båstad Magazine har premiär i veckan

Allt började sommaren 2011. Då gav Joakim och Julia Ormsmarck sedan tidigare ut Tylösand Magazine och idén föddes att skapa ett systermagasin i Båstad. Året därpå gick flyttlasset till Bjäre och resten är som det brukar hela historia. Därefter följde Bjäreliv och Bjäre NU.

Årets magasin landar på 176 sidor och innehåller allt från intervjuer till längre reportage och mycket småläsning. Bakom magasinet står redaktionen på Bjäre NU men även en hel del externa skribenter har knutits till årets nummer. Bland annat vapenexperten Johan Håkansson och vinskribenter Fredrik Schelin. Som vanligt är det annonsörerna som finansierar utgivningen.
– Vi kan konstatera att årets nummer är ett rekordnummer och det är otroligt roligt. Det är så motiverande att se att såväl de mindre butikerna som stora nationella, och internationella, företag väljer att synas i vårt magasin, det är ett gott omdöme, konstaterar Joakim S Ormsmarck.

Magasinet lanseras tillsammans med annonsörerna på kvällen den 6 juli och redan morgon därpå påbörjas utdelningen. Magasinet kommer att finnas tillgängligt runtom på halvön samt på Turistbyrån i Båstad.

Text: Julia S Ormsmarck
Foto: Anders Sällström