NÄRINGSLIV 2023-02-07 KL. 14:43

Hammerglass på framfart i Nordamerika

Av Peter Jakobsson

Hammerglass på framfart i Nordamerika

Hammerglass har fått en möjlighet att göra framsteg på den nordamerikanska marknaden sedan Volvo där går ut med Hammerglass säkerhetslösningar som ett av 28 olika varumärken i ett premiumpaket för entreprenadmaskiner.
”En gyllene chans att sprida kunskap om förarsäkra maskinrutor på en vanligtvis svårtillgänglig marknad”, skriver Hammerglass i ett pressmeddelande.

Förslövsbördiga Hammerglass förklarar att de inte är så speciellt välkända i USA men tack vare Volvos ”Extended Offer Program” så får de nu en enklare väg in på en marknad som generellt sett är svår att nå.
– Det är förstås roligt att svensk innovation och företagsanda får ta plats, förutom oss så är Trelleborg AB också med i utbudet. För vår del så låg rekommendationer från svenska kunder till grund för Volvos val av Hammerglass och det är ju det bästa berömmet vi kan få. Vi sticker ut i mängden eftersom vi har så rigorös testning av våra rutor, tydliga säkerhetsklassningar och godkända certifikat, säger Fredrik Gustavsson, Customer Service manager på Hammerglass.