Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
NÄRINGSLIV 2017-10-15 KL. 18:01

Näringslivsfrukost flyttade in på Lindab

Näringslivsfrukost  flyttade in på Lindab

Månadens näringslivsfrukost gästade Lindab och deltagarna fick möjlighet att lära sig mer om Båstads kommuns största privata arbetsgivare.


Lindabs historia sträcker sig över 50 år tillbaka i tiden, från en liten tunnplåtsverkstad till att sedan dess expanderat världen över med representation på mer än 125 platser i 31 länder. Lindab är ett av tre börsbolag i Båstad och kommunens största privata arbetsgivare. Under en av Båstad Turism & Näringslivs välbesökta Näringslivsfrukost den 6 oktober gästade mötet Lindab och deltagarna fick möjlighet att lära känna koncernen ytterligare. Fredrik Liedholm berättade om företagets verksamhet, hållbarhetsarbete, employer branding och framtid. Vidare berättade Fredrik om Lindabs Good Thinking-koncept.


– Att ta ansvar för vad vi gör och hur vi gör saker och ting är viktigt för oss. Genom Good Thinking utmanar vi oss själv varje dag, på alla tänkbara sätt, genom hela vårt företag. Varje handling, service och innovation som vi genererar styrs av denna teori och syftar till att ge mer värde till ännu fler människor, säger Fredrik.


Därefter blev det en presentation samt visning av Lindabs nya höglager under ledning av Stefan Lindqvist som de senaste åren varit projektledare för den stora investeringen man gjort i det nya Distributionscentret.


Som vanligt blev det en intressant Morgonsoffa där Båstads kommuns nya kommunchef Kristina Geiger, Markus Arvidsson från Swedbank och Andreas Karlsson från Apelrydsskolan medverkade. Månadens ”Företagshjälte” delades ut till en överraskad och glad Ingrid Persson Skog på Språkguiden!


TEXT: Karin Bengtsson