Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
NÄRINGSLIV 2021-03-11 KL. 09:48

Oscar Hanson förvärvar Jons VVS

Oscar Hanson förvärvar Jons VVS

I förra veckan blev det klart att Oscar Hanson VVS köper laholmsföretaget Jons VVS. För Oscar Hansons innebär det att man utvidgar sin verksamhet i Laholm och på Bjärehalvön. Halmstadföretaget startades år 1916 av Oscar Hanson och drivs idag av fjärde generationen med samma namn.

I ett pressmeddelande berättar företaget att fusionen av bolagen innebär att Oscar Hanson VVS förstärker sin position på marknaden, speciellt i Laholm med omnejd och Bjärehalvön där Jons VVS framförallt varit verksamma.

Utgångspunkten fortsätter vara Halmstad och nu med drygt 100 medarbetare i laguppställningen. Jon Andersson och hans sju medarbetare blir nu en del av Oscar Hanson VVS.
– Jag ser fram emot att vi blir en del av Oscar Hanson VVS, även om att sälja företaget inte var en del av min ursprungliga plan. Men efter att Oscar tog en första kontakt har det vuxit fram och nu känns det helt rätt. Jag vet vilken kompetens som finns inom huset och det är en arbetsplats som jag trivdes på under många år. Det ska bli spännande att tillsammans fortsätta den inslagna vägen och framförallt ska det bli roligt med många nya och gamla kollegor, säger Jon.

Text & foto: Joakim S Ormsmarck