Klik venligst
NATIVE 2023-05-01 KL. 14:40

ILVA hälsar våren välkommen med sänkta priser på populära modeller

Detta är en annons från ILVA.
För många betyder våren förnyelse, men i dessa tider är ekonomin i flera svenska hushåll ordentligt åtstramad. ILVA har därför beslutat att alla som vill ska ges möjlighet att hälsa våren välkommen med nya möbler och heminredning.

ILVA hälsar våren välkommen med sänkta priser på populära modeller

Sedan starten har möbelfirman ILVA haft ambitionen att sälja möbler av hög kvalitet till priser som de flesta har råd med. I mer än 60 år har de hållit fast vid denna målsättning, bland annat genom bildandet av kategorin Fast Pris. Och nu har tiden kommit för en ny lansering med syftet att ge alla möjlighet att välja kvalitet.

Det ska finnas utrymme till förnyelse även i kristider
På ILVA har det länge varit möjligt att fynda och sedan 2019 har Fast Pris varit en stående del av deras sortiment. Det har gett kunderna möjlighet att hitta populära möbler i hög kvalitet till ett fast lågt pris. Men nu råder kristider och svenskarnas ekonomi har förändrats. ILVA har därför omförhandlat de redan låga priserna på Fast Pris – och beslutat att sänka dem ännu mer.

”På ILVA ska det finnas möjlighet för alla och envar att ha råd till förnyelse, även i kristider” berättar ILVAs VD Martin Hallund. ”Därför hälsar vi våren välkommen med en märkbar prissänkning som innefattar över 200 produkter bland våra bästsäljare i den populära kategorin Fast Pris.”

Bland de prissänkta varorna kan du bland annat hitta ett urval av populära matstolar. Där finns också ett stort utbud av soffor, matbord, skåp och många andra populära möbler till hemmet. Se alla fastprisprodukter.

Hälsar ljusare dagar välkomna
Vårens ljusare och längre dagar innebär inte bara lägre priser i Fast Pris-sortimentet. De tar också med sig massor av spännande möbelnyheter från ILVA.

”Vi säger nu tack och adjö till en lång och mörk vinter, och är redo att gå ut i våren för att hälsa solen och ljusare dagar välkomna”, säger Martin Hallund. När dagarna blir varmare hälsar ILVA också sin senaste vår- och sommarkollektion välkommen både i butiker och på nätet.

ILVA gläder sig till att presentera både de nya kollektionerna och de lägre priserna för sina kunder, och hoppas att alla som önskar också blir inspirerade till vår-förnyelse. Avslutningsvis säger företagets VD: ”Vi på ILVA hälsar dig välkommen, och vi är redo att hjälpa dig både med råd och vägledning till din inredning.”