Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
SPORT 2017-06-15 KL. 13:01

”Otroligt häftigt om dom kommer till Båstad”

”Otroligt häftigt om dom kommer till Båstad”

Bjäre NUs avslöjande att den tyska storklubben Hertha Berlin överväger att förlägga nästa års ”summer camp” till Båstad väcker glädjeyttringar hos Båstads GIF.

– Vad roligt att höra, vilken grej, det vore ju otroligt häftigt om dom kom till Båstad någon sommar, säger klubbens ordförande Johan Zetterberg när Bjäre NU ringer upp.
– Efter förra årets EM-läger med landslaget har vi i klubben förstått att flera klubbar fått upp ögonen för Båstads unika möjligheter, säger Zetterberg.
– I väntan på att alla nya anläggningar ska bli klara har vi dock legat lite lågt innan vi säkert vet att vi kan erbjuda bästa möjliga förutsättningar på och kring Örebäcksvallen, fortsätter Giffenordföranden.

Johan Zetterberg ser Hertha Berlins intresse för Båstad som ett kvitto på att klubbens målmedvetna arbete de senaste åren varit rätt, och att en aktiv förening med bra anläggningar och goda möjligheter att ta emot storklubbar är en viktig sak för hela Båstad och Bjäre.
– Skulle Hertha Berlin i Båstad bli verklighet är det så klart en möjlig dörröppnare till fler av Europas toppklubbar för vår lilla förening, resonerar Zetterberg.