SPORT 2021-05-27 KL. 12:30

Snart checkar landslaget ut

Efter fem dagar i Båstad lämnar imorgon landslagsbussen Bjärehalvön för avresa mot Friends Arena och landskamp mot Finland. Efter en uppladdning på Örebäcksvallen som varit stängd för allmänheten kommer vi nu alla kunna se spelarna leverera på planen då matchen sänds på TV4.

Snart checkar landslaget ut

Till skillnad från tidigare tillfällen då landslaget haft uppladdning i Båstad inför ett stort mästerskap så uteblev folkfesten denna gång. Men trots allt är det en del bjärebor som fått njuta av landslagets spel på nära håll, inte minst bollkallarna som varit på plats vid samtliga träningar och dessutom lovordats av Janne Andersson.

Även en hel del av Båstad GIF:s sponsorer har kunnat vara på plats då föreningen haft ett fåtal platser till sitt förfogande och då velat ge dem till de som stöttar verksamheten under hela året och bidrar till ungdomsidrotten i kommunen.
Presskonferenserna har varit få så hur landslaget och Janne Andersson upplevt uppladdningen är svårt att svara på men en sak gjorde förbundskaptenen klart för Aftonbladet i tisdags, vem som kommer att vinna EM är bland det sista han funderar på.
– Inte en aning. Jag har inte tänkt på det. Jag bryr mig inte. Av alla de tankar jag tänkt har jag inte tänkt en sekund på vilka som ska vinna det här EM:et Vad hjälper det mig att gå och fundera på vilka som ska vinna EM? Det hjälper ju inte ett dugg. Det ger inte ett skit.