Tack för i år

167

Ett speciellt år går mot sitt slut. Det blev minst sagt annorlunda för de flesta. Att hålla avstånd till alla andra gick från att vara väldigt konstigt till att bli normalt. Som tur är så har vi det inte så trångt på Bjäre så det har ju gått ganska bra att hålla avstånd om man är lite planerad. Nu undrar man ju bara hur många av de nyinvanda mönster som kommer stanna. Vi svenskar var ju ett ganska ensamt folk redan innan pandemin. Tiden får utvisa helt enkelt.

Nu står vi inför ett nytt år. Ett år som förhoppningsvis blir bättre än det vi nu lämnar bakom oss. Vi på lilla redaktionen har tänkt göra bättre tidningar än någonsin nästa år. Månadstidningen Bjäreliv har gjort sitt och vi kommer satsa fullt ut på veckotidningen Bjäre NU som kommer bli ännu matigare. Shoppingtips, personporträtt och annat som ni tidigare fått i Bjäreliv kommer inkorporeras i Bjäre NUs B-del som gör premiär i början av nästa år. Vi kommer inte minska på innehållet i tidningarna utan öka.

Undertecknad kommer framöver att ha huvudfokus på nyhetsdelen, vilket jag haft länge, och mina kollegor kommer fylla på med massa skönt och trevligt material. Genom annonsörerna lovar vi presentera lockande erbjudanden och brett utbud av varor och tjänster på Bjäre.

Men först ska vi ha ledigt i en vecka. Nästa Bjäre NU kommer ut den 10 januari.

Gott nytt år!


Peter Jakobsson, Redaktör Bjäre NU