Tack för i år!

1321

Sedan vi startade Bjäres nya lokala nyhetstidning i mars har vi hunnit med att göra 43 utgåvor och det är en stor glädje för oss att löpande få rapportera vad som händer på vår underbara halvö.

Vi har rapporterat om vad som händer i kommunhuset, vad politiker tycker, tänker och beslutar, vi har skrivit om författare, konstnärer, odlare, nyanlända, entreprenörer, polisen, flygare, byggprojekt, sport, vattenbrist, nysatsningar, kultur, handel och mycket mer. Det är verkligen många som gör så mycket på halvön så hade bara dygnet fler timmar skulle vi skrivit så mycket mer.

Genom de flera hundra artiklar vi skrivit under året har vi lärt känna er på Bjäre bättre. Det är ert läsande och engagemang som driver oss och ger oss glädjen att vilja fortsätta att rapportera om allt som händer i vårt lokalområde. Och det kommer vi fortsätta med under 2018 med ännu större intensitet.

Nu är det jul igen och årets mörkaste dag har redan passerat. Nu går vi mot ljusare tider även om det inte märks så mycket än på ett tag.

Vi ser fram mot ett nytt år med spännande nyheter att förmedla, många stora sportevenemang inom tennis, segling och cykel att bevaka samt den hela tiden intressanta bjärefotbollen som Roger intensivt rapporterar om.

Politiken kommer även få en stor del i vår bevakning då vi har ett valår framför oss och vi vill att ni genom vår tidning ska få klarhet i vad våra lokala politiker vill göra i vår kommun så det blir genomtänkta val i röstsedlarna för kommunstyret i september.

Nu avslutar vi året med ett lite matigare nummer och gör sedan ett uppehåll på tre veckor och kommer tillbaka i era brevlådor 20 januari med ny energi och inställningen att vi under 2018 ska stå för den bästa lokala rapporteringen från Bjäre.

Tack för er tid ni tagit er att läsa våra tidningar och det engagemanget och alla bra tips vi fått under året.

Trevlig läsning, god jul och
gott nytt år!


Peter Jakobsson