ANNONSERA

Med utgivning varje helg är Bjäre NU en aktuell nyhetstidning berättar och rapporterar om det som händer i kommunen. Tidningen delas ut till alla brevlådor i kommunen året om, varje vecka.

Vår ambition är att vara en del i arbetet med att skapa en levande kommun hela året och för oss är det självklart att såväl våra läsare som annonsörer ska kunna lita på att vår tidning kommer varje vecka.

Ring och boka din annons på 0431-792 00
eller maila till bokning@bjarenu.se 

PRIVAT- & FAMILJEANNONSER

Nu kan du som privatperson själv boka, skapa och betala din annons direkt på webben så publiceras den sedan i tidningen i den utgåva du väljer.
Till annonsutformningen

DET SKA VARA ENKELT – SÅ HÄR FUNKAR VANLIGA ANNONSER I TIDNINGEN

VAD ÄR DET DU VILL UPPNÅ?
Tillsammans tar vi fram syftet med din annonsering

VEM ÄR DET DU VILL NÅ?
När du vet detta väljer vi vilken av våra produkter som passar dig bäst

VAD SKA DIN ANNONS KOMMUNICERA?
Våra säljare och grafiker hjälper dig att ta fram en annons som passar just dig och ditt företag – produktionen ingår alltid i annonskostnaden.

VI FÖLJER UPP OCH ARBETAR TILLSAMMANS
För oss är en annons aldrig bara en annons – den är en del av att samarbete där vi tillsammans sätter upp syfte och mål med din annonsering.

PRISER

Placeringar
Framsida Bjäre NU modul 22 2600:-
Framsida Bjäre NU Modul 61B 2200:-
Ryggannons Bjäre NU10x324 mm 1250:-


Annonsmaterial

Färdig annons innebär att annonsen är komplett och inte ska ändras. Måttet ska vara exakt detsamma som bokat format och annonsen ska levereras som högupplöst pdf eller vektoriserad EPS, i CMYK, i 200 dpi.
Leveransadress: produktion@bjareliv.se

Om vi ska producera er annons ska utförligt annonsmanus lämnas, bilder ska ha en upplösning på minst 200 dpi. Logotyper vill vi ha som vektoriserad EPS eller högupplöst PDF. Materialadress: produktion@bjareliv.se.

Ladda ner Annonsinfo som PDF

Made in Båstad Prislista 2020.pdf