Klik venligst
BJÄRE 2021-07-11 KL. 07:22

Bubbel och blöta kyssar i Båstad

På Pepe´s Bodega uppstår en sexuell energi mellan de två väninnorna Sandra och Evelina som slutar med en trekant. Författaren Felicia Storms nya erotiska novell Trekant under Tennisveckan släpps exklusivt i den audioerotiska appen BlancheStories.

Bubbel och blöta kyssar i Båstad
Felicia Storm är en pseudonym som en svensk känd författare använder sig av.

Felicia Storm har skrivit en erotisk novell som äger rum mitt under den berömda tennisveckan i Båstad.

Det var året när alla fyllde 30 som den där sexiga sommaren utspelade sig. De var mitt i livet, några skulle efter den sommaren gå skilda vägar. Andra skulle bestämma sig för att leva med varandra på riktigt. Nya kärleksrelationer skulle inledas. Det var den här sommaren då allting bestämdes, allting drogs till sin spets. Det var den hetaste sommaren de alla upplevt – på alla sätt.

Festen inleds på Pepes Bodega. Den sexuella energin ligger som ett åskväder i luften och Sandra kan inte ta ögonen från Evelina. Trots att de varit väninnor länge brinner huden av hennes beröring och när Tom uppmanar dem att kyssas börjar en smeksam trekant som förändrar allt.
– Jag har försökt fånga en känsla som jag tror många av oss har upplevt. Känslan när man plötsligt inser att man vill att en vän ska vara något mer än så. Jag tror att festliga, lyckliga sammanhang som tennisveckan i Båstad kan väcka sådana känslor, säger Felicia Storm.

Felicia Storm är en pseudonym. Bakom den finns en känd svensk författare som agenten håller hemlig. Genom agenten kunde vi få några svar på ytterligare frågor.

Har du någon koppling till Bjäre/Båstad?
– Jag spenderade många somrar där som barn, eftersom min farmor och farfar hade ett sommarställe utanför Båstad. Jag minns somrarna som oändliga. Vi brukade åka runt mellan de evighetslånga stränderna och gårdarna. De sålde huset senare, men bilden av allt det vackra där har etsat sig fast i mig. Och jag tänkte att det här måste jag skriva om. Och jag tyckte det passade extra bra i det korta format jag skriver i när jag skriver för appen Blanche stories.

Är det egna upplevelser av miljöerna på Båstads festställen som ligger till grund för skildringarna?
– Både och. Mycket är fiktion. Men tiden mellan 20 och 30 spenderade jag många somrar på tennisveckan i Båstad, just för festen och för att jag kände till staden och miljöerna. Och många gånger har jag träffat intressanta människor som dels har legat till grunden för de historier jag skriver. Jag har hamnat på galna efterfester med fängslande människor. Det är någonting jag saknar och hoppas få uppleva igen.

Är det rent fiktion eller finns det egna upplevelser med i texterna?
– Eftersom jag är anonym kan jag säga att det är baserat på ett kompisgäng som jag varit en del av. Som författare lånar man ju alltid från verkligheten, allting har inte hänt, men lite. Dock inte på samma plats. Men jag ville förena erfarenheten och den vackra platsen kring Båstad och Bjärehalvön.

Varför skriver du under pseudonym?
– För att jag är en publicerad författare, och skriver egentligen helt annan typ av litteratur.
Jag har byggt upp två världar, som jag vill ska vara separata. Därför vill jag inte blanda in min egen person i dessa berättelser som jag skriver för Blanche stories. Och dessutom tycker jag att det är lite extra kittlande att ingen vet vem jag är.

Trekant under Tennisveckan är andra delen i serien Den hetaste sommaren. En serie om längtan, förväntningar och svensk sommar. Novellen släpps den 13 juli i BlancheStories app. Kristoffer Wallman har tonsatt novellen.

Text: Peter Jakobsson